Recenzja książki Symfonia C++ Standard! Jerzy Grębosz
  Menu główne
  Linki
Symfonia C++ Standard - Opinie o książce

Zamów symfonię!

Komentarze innych osób:

Tytuł: symfonia is the best !!
tytus - 2005-02-25 20:03:27
kiedy zaczynałem przygode z symfonia grebosza to nie znalem zadnego jezyka programowania...i wcale mi to nie utrudnilo zycia ] ta ksiazka jest napisana jezykiem wrecz banalnym ...i dlatego moze z niej korzystrac kazdy ..doslowie kazdy !!

Tytuł: Łatwy podręcznik C++
Derka - 2005-01-15 10:27:12
Jest to chyba najlepsza ksiązka o programowaniu jaka powstała. Wszystkie ksiązki o tej tematyce są pisane w stylu "zobaczcie jaki jestem mądry". To jest jedyny rodzynek na polskim rynku który traktuje użytkownika jako człowieka który moze dopiero zaczynać swoją przygodę z c++. Polecam ją każdemu. Powinni ją przetłumaczyć na każdy język świata.

Tytuł: Symfonia C++
Marshal - 2004-09-29 18:06:19
Ta książka jest po prostu super. Nie znałem wcześniej rzadnego języka programowania, koledzy mówili, że może być trudno i lepiej zacząć od czegoś prostszego... mylili się bo nie mieli w ręku TEJ książki. W sposób łatwy, przyjazny poznałem C++ i teraz jestem w trakcie czytania Pasji C++ tak więc polecam ją WSZYSTKIM bez względu na ich umiejętności w dziedzinie informatyki :)

Tytuł: Symfonia C++ a staz programowania
Demboch - 2004-08-17 20:00:55
Powiem tak - ksiazka bezbledna - latwo sie z niej uczyc a wytlumaczenia sa proste logiczne czasami wrecz lopatologiczne - nie ma osoby tkora by tego nie zrozumiala tylko przestrzegam , jest jedno ale - autor na poczatku zaznacza ze dobrze jest jak ktos zna jakis jezyk programoiwania - chodzi o basic - ja poiwme tak - da sie objesc bez znajmosco zandego jezyka ale bedzie ciezej - sam nie znalem baisca za to znalem dosc dobrze java script i to mi znacznie pomoglo !

Tytuł: Heh heh - genialna!
Kacper - 2004-07-04 18:05:13
Powiem tylko,że uśmiałem się do łez - a przy okazji nauczyłem języka.Książka wspaniała.Świetnie i szybko uczy języka.A pod względem humoru,ustępuje chyba tylko dla książki Larry'ego Walla Perl:Programowanie.Polecam każdemu!

Tytuł: Nic dodac nic ujac
coyot - 2003-09-04 12:34:50
Jesli chcesz zaczac programowanie w cepku to pozycja ta jest wlasnie DLA CIEBIE!!! Niektore zapisy troche dla znajacych sie juz na programowaniu ale da sie to przejsc i ogolnie jest SUPER!!! Brakuje mi jedynie plytki z przykladowymi programami z tej pozycji...

Tytuł: dziwne
Jonasz - 2003-07-30 15:17:15
Dziwi mnie to ,że autor z góry zakłada ,że znam jakiś język (chodzi mu akurat o Basic) owszerm znam VisualBasic i podstawy delphi...ale nie podoba mi się to ,że książka ta jest 'dla poczatkujacych' a juz musza oni znac jakis jezyk. Mi to nie przeszkadza - lecz im pewnie tak

Tytuł: Symfonia C++ is the best :]
paKo - 2003-05-31 17:50:11
Ta ksiazka jest po prostu genialna !!! Tlumaczenie zaawansowanych zagadnien programowania opisanych na podstawie robienia zdjec tesciowej czy podlewania kwiatkow sprawia ze zrozumie to nawet laik !! Polecam ja wszystkim, zwlaszcza ze kupilem ja czytajac te recenzje... :]

zima
Powiem wprost czytalem ksiazke i jezeli komus pasuje wyjasnianie klasy na zasadzie pralki czy pozyczaniu kluczy dla sasiadow i poproszenie o podlewanie kwiatkowto OK. Ja polecam goraco B.Strousrtupa ktory jet autorem jezyka c++ jest obna strasznie ciezka w rozumieniu ale naprawde mnostwo tam informacji

Kacper Cieśla (COMBOY)
Kiedyś pisałem w pascalu.. kupiłem sobie pewną książke do C++.. i stwierdziłem że dalej będę pisał w pascalu. Później ktoś namówił mnie na Symfonię. Wciągnęło mnie.. teraz sam prowadze serwis dotyczący programowania, i uważam C++ za jednyny słuszny język programowania :) Grębosz to równy gość, w końcu rozmawiałem z nim przez 748 stron :]

Zamów symfonię!

darmowe szablony